TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI

Acordul utilizatorului

Bine ati venit pe platforma/site-ul www.vetapp.ro, denumit in continuare Website-ul. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul, vizitarea si utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra, fara limitari sau calificari, cu privire la acestea. Orice alte acorduri intre dumneavoastra şi STANDARD DEVELOPMENT sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Conditii, care reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. STANDARD DEVELOPMENT, denumita generic in cele ce urmeaza Autor, in calitate de Autor/Administrator al platformei/website-ului www.vetapp.ro, isi rezerva dreptul de a schimba, actualiza si revizui in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila, continutul acestui website, precum si acesti Termeni şi Conditii si Politica de confidentialitate, prin actualizarea lor. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Conditii de utilizare

Autorul poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la acest site in orice moment.

Materialele din acest site sunt puse la dispozitie “ca atare” si “atat cat sunt” si fara nici un fel de garantii exprese sau implicite. Autorul nu garanteaza si nu are nici o obligatie legata de utilizarea sau rezultatul utilizarii continutului sau materialelor din acest site privind corectitudinea, acuratetea sau siguranta.

In masura permisa de legile aplicabile, Autorul isi rezerva toate garantiile, exprese sau implicite, incluzand dar fara a se limita la garantiile comerciale, adecvarea pentru un scop specific si non-incalcarea. Autorul nu garanteaza acuratetea, totalitatea sau utilitatea informatiilor continute in acest site. Autorul nu garanteaza ca functiile continute in materialele disponibile pe acest site vor fi neintrerupte sau fara erori, ca inadvertentele sau materialele vor fi corectate, ca siteul sau serverul care le pune la dispozitie nu contine virusi sau alte componente vatamatoare. Dumneavoastra (nu autorul) va asumati intregul cost al serviiciilor necesare de reparare si modificare.

Restrictii in utilizarea materialelor

Acest site este protejat prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta STANDARD DEVELOPMENT exclusiv pentru uz personal, non-comercial, cu conditia de a nu modifica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre Autor si producatorii, distribuitorii produselor si prestatorii serviciilor medicale publicate.

Daca descarcati softwareul din acest site, inclusiv toate fisierele si imaginile continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licenta Autorului , exclusiv pentru uz personal si non-comercial.

Nu va este permis sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software-ul,nici sa ii modificati structura sau sa il decompilati, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Autor sau detinatorii licentei si nu va este permis sa le copiati sau utilizati in nici un mod. Autorul nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Autorul detine titlul deplin si complet asupra Software-ului precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea.

Rezerve si Limitari de Raspundere

In nici o circumstanta autorul nu este responsabil in fata dvs. pentru pagubele, pierderile sau actiunile (fie prin contract fie altfel), pentru produsele si/sau serviciile achizitionate de pe acest site. In nici o circumstanta, incluzand si fara a se limita la neglijenta, autorul nu va rspunde pentru nici o despagubire speciala sau de orice alta natura rezultata din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a siteului ori a altor materiale care pot fi descarcate, chiar si in situatia in care Autorul sau reprezentantii sai au fost informati asupra posibilitatii unor asemenea pagube.

Securitate

La utilizarea Website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator, email si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastra. In cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Administratorul pentru a bloca accesul la cont şi a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.

Notificari si informatii pentru utilizatori

Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra;
 • sa mentineti si sa innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
 • sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale defaimatoare, obscene, de amenintare sau rauintentionate fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Standard Development, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate şi prelucrate de catre Standard Development;
 • ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
 • sa primiti din partea Standard Development diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail); modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu.

Toate operatiunile desfasurate de Standard Development prin intermediul platformei/website-ului www.vetapp.ro sunt conforme cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, astfel cum a fost modificata prin legea 121/2006, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, M. Of. nr. 959/2006.

Legaturi (linkuri) catre alte situri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre site-urile pe care le accesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de site-uri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca site-ul este independent de Autor si ca Autorul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea website.

Conformitati

Daca un vizitator al acestui site raspunde solicitarii Autorului cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la site sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi neconfidentiale si Autorul nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus, Autorul va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Mai mult, Autorul va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a Autorului.

Luand in considerare eforturile continue ale Autorului de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre Autor fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care Autorul le poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al Autorului si al dreptului nelimitat de a utiliza asemenea idei, concepte, know-how si tehnici.
Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site:

 • nu va incalca nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura;
 • nu va fi si nu va contine materiale defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene si nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte;
 • nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de acord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.

Legislatie aplicabila şi Jurisdictie

Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din Romania. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei catre Standard Development. Instantele competente de la sediul apartinand Standard Development vor fi compentente sa solutioneze toate disputele ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor şi Conditiilor si/sau continutul Website-ului.

Confidentialitate

Autorul respecta şi protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului. Autorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 790 din 12 decembrie 2001). Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informatii şi servicii de cea mai buna calitate, precum şi servicii de marketing, reclama şi publicitate.

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Incetare

Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau a Autorului. Puteti inceta prezentul acord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Autorul poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea termenilor si conditiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catre Autor, trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.